Om os

Kranbranchen er brancheforening for danske kranfabrikanter og virksomheder, der rådgiver omkring løftetilbehør. Medlemmerne af Kranbranchen samarbejder om at uddanne og certificere servicemontører, samt dialogen med danske myndigheder og EU om regler og bedste praksis på området.

Branchen står sammen
Foreningen virker som samlingspunkt for de virksomheder, der ønsker at højne branchens standard og udnytte synergien i dialogen med såvel myndighed som kunder.
Kranbranchen bliver derfor branchens fællesorgan i alle spørgsmål af kranteknisk art for tilsvarende foreninger, institutioner og offentlige myndigheder i ind- og udland.

Kranbranchen er tidligere kendt som “Brancheorganisation for kraner og løfteudstyr”.

Se vores vedtægter her (pdf):
Kranbranchen – Kranbranchens vedtægter 2020

Bliv medlem
Overvejer du at blive medlem eller vil du gerne vide mere, så kontakt bestyrelsen eller sekretariatet for et uforpligtende møde.

 

Bliv medlem

Få adgang til nyeste viden, regler og alle de andre fordele for medlemmer. Kranbranchen er et samarbejde mellem de største danske aktører indenfor kraner og løftetilbehør. Kontakt os for et uforpligtende møde eller læs mere her.

Nye kurser

Kranbranchen arrangerer løbende kurser med eksamen for medlemmernes servicemontører. På den måde kan du holde dig opdateret med de seneste regler på området. Find information om uddannelsestilbud og dato for næste kursus her.