Bliv medlem

Som medlem af kranbranchen får du mange fordele, som kan skabe stor værdi for din virksomhed:

Certificering af servicemontører
Dine kunder kan altid være sikker på at de servicemontører, du sender ud til dem er opdateret med den seneste viden. For Kranbranchen arrangerer løbende uddannelse af dine servicemontører med afsluttende eksamen. På den måde certificeres de for en 3-årig periode.

Dialog med myndigheder i Danmark og EU
Kranbranchens medlemmer samarbejder om dialogen med Arbejdstilsynet og øvrige myndigheder i Danmark og EU om at afklare regler og tvivlsspørgsmål. Ved at samarbejde om indsatsen kan vi stå stærkere, italesætte udfordringer og opnå synergi i forhold til at skulle løse denne opgave hver for sig.

Bliv medlem
Overvejer du at blive medlem af Kranbranchen er du velkommen til at kontakte os for mere information. Se kontakt her.

Bliv medlem

Få adgang til nyeste viden, regler og alle de andre fordele for medlemmer. Kranbranchen er et samarbejde mellem de største danske aktører indenfor kraner og løftetilbehør. Kontakt os for et uforpligtende møde eller læs mere her.

Nye kurser

Kranbranchen arrangerer løbende kurser med eksamen for medlemmernes servicemontører. På den måde kan du holde dig opdateret med de seneste regler på området. Find information om uddannelsestilbud og dato for næste kursus her.