Fordele

Kranbranchen er brancheforening for danske kranfabrikanter og virksomheder, der rådgiver omkring løftetilbehør. Medlemmerne af Kranbranchen samarbejder om at uddanne og certificere servicemontører, samt dialogen med danske myndigheder og EU om regler og bedste praksis på området.

Fordele for medlemmer:
Foreningen tilbyder en række services til medlemmerne:
– fælles uddannelse og certificering af servicemontører
– dialog med danske myndigheder og EU
– formidling af seneste regler på området
– medlemsmøder og erfaringsudveksling

Vil du høre mere om medlemskab så kontakt os for et uforpligtende møde.

Bedre bundlinje og større trivsel
Danske virksomheder, som bruger kraner eller løftetilbehør, nyder hver dag godt af de mere end 100 certificerede servicemontører, som leverer service og eftersyn af kraner og løftetilbehør. På den måde samarbejder Kranbranchen hver dag om at øge driftssikkerheden og sikre arbejdsmiljøet på Danmarks virksomheder.

Få et sikkert bud på service og eftersyn fra en af vores medlemmer. Se listen her.

Bliv medlem

Få adgang til nyeste viden, regler og alle de andre fordele for medlemmer. Kranbranchen er et samarbejde mellem de største danske aktører indenfor kraner og løftetilbehør. Kontakt os for et uforpligtende møde eller læs mere her.

Nye kurser

Kranbranchen arrangerer løbende kurser med eksamen for medlemmernes servicemontører. På den måde kan du holde dig opdateret med de seneste regler på området. Find information om uddannelsestilbud og dato for næste kursus her.