Nyheder

Se Kranbranchens seneste nyhedsbreve og læs mere om arrangementer, nyeste regler og foreningens øvrige tilbud.

Nyhedsbrev nummer 3, 2010 10/12/10
Certificeringsordning
Lærebogen er ved at blive revideret på baggrund af de tilbagesendte rettelser fra de tre arbejdsgrupper. Dette forventes afsluttet sidst i december.
Derfor vil der torsdag den 6. januar 2011 blive afholdt et kursus omkring foreningens certificeringsordning med en efterfølgende prøve torsdag den 20. januar 2011.
Foreningens medlemmer kan allerede nu tilmelde medarbejdere til kursus, idet sidste tilmeldingsfrist er den 17. december
2010. Kursusafgiften er 1800,00 kr. pr….
Læs nyhedsbrevet her.

Nyhedsbrev nummer 2, 2010 01/09/10
Medlemsmøde
Det næste medlemsmøde holdes mandag den 8. november 2010 på DI’s kursuscenter på Gl. Vindigevej 17 A, 5800 Nyborg. Der er sendt invitation ud til mødet og der kan tilmeldes 1 til 3 personer pr. medlemsvirksomhed. Husk at tilmelde jer så hurtigt som muligt.

Nyt fra bestyrelsen
Tirsdag den 24. August var der bestyrelsesmøde og referatet er sendt ud sammen med dette nyhedsbrev.
På bestyrelsesmødet blev det besluttet, at revisionen af Lærebogen skal foregår blandt Kranfabrikantforeningens…
Læs nyhedsbrevet her.

Nyhedsbrev nummer 1, 2010 01/03/10
Info fra bestyrelsen
Bestyrelsen har i år afholdt 3 bestyrelsesmøder, hvor det især har handlet om at få certificeringsordningen til at køre på skinner igen. Der har været et møde med Maskinsikkerhed A/S om forløbet af det nuværende forløb og der har fra foreningens side været en del utilfredshed med forløbet. Derfor har bestyrelsen lavet en aftale med Manconsult A/S om en videreførelse af certificeringsordningen samt en tilpasning af lærebogen i relation til det nye maskindirektiv. Det første…
Læs nyhedsbrevet her.

Nyhedsbrev d. 25. august 2009 25/08/09
Info fra bestyrelsen
Efter seneste bestyrelsesmøde blev det besluttet at udsende kvartalsvise nyhedsbreve til medlemskredsen. Dette er den første i rækken. Det er muligt at indsende information, som man har lyst til at dele med sine kollegaer til Mette Gad, DI Transport, så vil det blive nævnt i kommende nyhedsbrev.

Certificeringsordningen – evaluering
Det netop overståede forløb med eksamen og undervisning i forbindelse med certificeringsordningen blev evalueret på et udvalgsmøde i foreningen den…
Se nyhedsbrevet her.

Bliv medlem

Få adgang til nyeste viden, regler og alle de andre fordele for medlemmer. Kranbranchen er et samarbejde mellem de største danske aktører indenfor kraner og løftetilbehør. Kontakt os for et uforpligtende møde eller læs mere her.

Nye kurser

Kranbranchen arrangerer løbende kurser med eksamen for medlemmernes servicemontører. På den måde kan du holde dig opdateret med de seneste regler på området. Find information om uddannelsestilbud og dato for næste kursus her.