Certificerede montører

Vi tror på at driftsikkerhed og arbejdsmiljø er vigtige for din bundlinje. Derfor skal du ikke overlade service og eftersyn af dit udstyr til hvem som helst. Medlemmerne af Kranbranchen råder tilsammen over mere end 100 servicemontører som løbende opdateres med den seneste viden.

Rådgivning sikrer driften og arbejdsmiljøet
Du opnår som kunde den mest optimale drift og den største sikkerhed, fordi Kranbranchens medlemmer vejleder og rådgiver i du mange tvivlsspørgsmål.
Servicemontørerne baserer selvfølgelig eftersynene på gældende lovgivning

Certificerede servicemontører
Du kan være sikker på at Kranbranchens servicemontører er opdateret med den seneste viden om gældende lovgivning og de nyeste krav. Kranbranchen samarbejder nemlig om at opdatere servicemontørerne. På 4-6 kurser om året opdateres servicemontører og konsulenter på de seneste regler og uddannelsen slutter med en eksamen. På den måde certificeres servicemontørerne for en 3-års periode og du kan være tryg ved at de baserer deres eftersyn på den gældende lovgivning og regler.

Certifikater 2020-2026

Få et bud på service
Du er velkommen til at kontakte en af Kranbranchens medlemmer for at drøfte service og eftersyn. Se listen over medlemmer her.

 

Bliv medlem

Få adgang til nyeste viden, regler og alle de andre fordele for medlemmer. Kranbranchen er et samarbejde mellem de største danske aktører indenfor kraner og løftetilbehør. Kontakt os for et uforpligtende møde eller læs mere her.

Nye kurser

Kranbranchen arrangerer løbende kurser med eksamen for medlemmernes servicemontører. På den måde kan du holde dig opdateret med de seneste regler på området. Find information om uddannelsestilbud og dato for næste kursus her.